Wikipedia

Natasja van der Woude (1975) begon met het maken van portretfoto’s op haar 30-ste, naast haar werk in de financiële dienstverlening. In 2011 ging het roer om. Zij volgde haar opleiding aan de fotovakschool en de fotografie-hobby werd haar werk. Sindsdien creëert ze met haar eigen stijl ècht sprekende portretten en is haar specialisme en portfolio uitgebreid met fotografie van eten & drinken, huwelijken, mode, evenementen, architectuur enz.
De stijl van Natasja is uniek en wordt gekenmerkt door haar sprankeling, haar energie en haar kameleon-attitude. In haar foto’s is direct zichtbaar dat zij als geen ander mensen op hun gemak weet te stellen en dat ze geen moment mist als ze een huwelijk of evenement fotografeert.
Naast de fotografie is Natasja werkzaam als uitvaartbegeleider. Een vak dat in de familie zit en waarmee zij iedereen die een dierbare verliest een eerste troost biedt in de vorm van de meest persoonlijk georganiseerde uitvaart. Lees hierover meer op www.natasjavanderwoude.nl.

En verder: 44 jaar | kaaskop sinds 2002 | moeder van ROSS (10) | vriendin van Erwin (Amersfoort) | tante van ROBIN, schoonzus van Rik en zusje van Esther (Rotterdam) | dochter van Hank en Janny (Nijeveen)

Bekwaamheid

2015: opleiding tot Uitvaartbegeleider
2013: opleiding tot Beloved-fotograaf
2012: fotovakschool Amsterdam
2011: officieel gevestigd fotograaf
2006-2009: opleiding Photoshop, opleiding Portret Fotografie, opleiding Foto Creatief, Opleiding Foto Basis
2003-2011: werkzaam in de financiële wereld met daarnaast fotografie in elk vrij uurtje
1999-2003: evenementen organisator
1994-1999: Hotel Management School Leeuwarden

CV

https://www.linkedin.com/in/natasjavanderwoude